Veckoinformation

Hej!

Helt plötsligt är vi framme vid höstlov, veckorna har verkligen rusat fram känns det som! Många ser nog fram emot lite ledigt och jag tror att det är blir bra med en paus i allt arbete så vi kommer tillbaka pigga och laddade efter lovet redo att ta oss an nya spännande uppgifter 🙂 Efter lovet kommer vi att fortsätta förbereda oss för de muntliga delproven i matematik, svenska och engelska. Eleverna fick med sig ett informationsbrev från Skolverket i torsdags. Informationen finns även på Skolverkets hemsida. Där går det också att hitta gamla nationella prov. Vi kommer att göra dessa prov i skolan men det kan vara bra att redan nu få en uppfattning om hur proven ser ut.

Vecka 45

Måndag

idrott

Tisdag

uppdrag: svenska

studiestöd kl 14-15

Onsdag

uppdrag. engelska + matematik

Torsdag

multiplikationstabellen

Veckans stjärna: Nicholas

Fredag

Simning för de elever som inte var med vid förra simningen. Läs mer på Heja höjden.

Nyhetsbevakning: Chrisitian, Alexander, Theo, Ahmed och Nicholas.

Ha nu ett skönt lov!

Kram från Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *